Відправка посилок
в день замовлення
Працюємо
7 днів
на тиждень
Товари
високої
якості
Спеціалізовані винні дріжджі на базі штаму Saccharomyces cerevisiae var. bayanus.
Застосування:
Дозування: 10-40 г на 100 л сусла.
- первинне бродіння: 20-40 г на 100 л сусла.
- вторинне бродіння в акратофоре: 10-20 г на 100 літрів сусла.
Великі дози застосовуються при перезрілому винограді, високій концентрації цукру та для сусла з поганими мікробіологічними показниками.
Перед додаванням в сусло слід розвести в десятикратному обсязі теплої води при температурі 25-27°С із щіпкою цукру. Перемішати та дати постояти 20 хвилин. Після цього внести в сусло.
Характеристики:
оптимальна температура бродіння 20-25°С;
вага: 500 г;
форма: сухі;
термін придатності: 2 роки (дату виробництва вказано на упаковці).
ДОСТАВКА
Відправка посилок у день замовлення (за умови оформлення замовлення до 16:00)
Способи доставки:
• Новою поштою
• Укрпоштою
• Самовивіз
ОПЛАТА
Способи оплати:
• післяплата (оплата при отриманні)
• готівкою
• оплата на картку monobank:
5375 4115 0530 6733
Кулинич Леся
Мы получаем и обрабатываем персональные данные посетителей нашего сайта в соответствии с официальной политикой. Если вы не даете согласия на обработку своих персональных данных,вам необходимо покинуть наш сайт.