Відправка посилок
в день замовлення
Працюємо
7 днів
на тиждень
Товари
високої
якості
Спеції для самогону використовуються виробниками для надання унікального смаку та аромату. Трави дають можливість створювати авторські настоянки або відтворити якийсь відомий напій у домашніх умовах. Для цього можна купити готовий збір або вибрати трави самостійно на свій смак. На нашому сайті можна купити багато готових наборів трав для наполягання, а також дубові чипси для отримання коричневих напоїв із приємним терпким смаком.
1. Перегородки волоського горіха дають коричневий деревний колір, приємний запах і терпкуватий смак. У готову настойку можна вводити солодкі компоненти (варення чи мед).
2. Чіпси з дубової тріски підходять для домашнього приготування коньяку, віскі, рому. Це доступний натуральний матеріал, що підходить для напоїв, що мають коричневий відтінок.
3. Червоний перець використовують для виготовлення перцівки – добре відомої та простої у створенні настоянки з характерним запахом та гострим смаком. Вкусоароматичні якості обумовлені капсаїцином - жиро-і спирторозчинною речовиною, що міститься в перці.
4. Часник також має гострий смак, багатий на ефірні масла і фітонциди і використовується в настойках.
5. Хрін та імбир – також популярні прянощі для створення спиртних напоїв. Їх можна застосовувати самостійно або у поєднанні з іншими смакоароматичними речовинами. Добре поєднуються з ними лимонна цедра, насіння кропу та кмину. Вони надають напою м'який запах ефірних олій.
6. Шипшину зазвичай застосовують як компонент настоянок на корі дуба. Він дуже багатий на вітаміни і має характерний смак з кислинкою.Його також комбінують із плодами горобини та іншими лісовими ягодами; напій виходить м'яким та ароматним.
7. Горобина застосовується для настоянок та як самостійний інгредієнт. Для цього підходять як чорні, і червоні плоди.
8. Зубрівка використовується для виготовлення однойменної популярної настоянки.
9. Корінь калгану - ще один відомий інгредієнт для приготування коричневих настоянок з деревним присмаком. Його можна комбінувати з корою дуба та жолудями.
10. Шкаралупа кедрового горіха також підходить для деревних настоянок.
11. Добре відома настоянка на анісовому насінні та смородині (плоди, листя, стебла). Вона поєднує ефірноолійний аромат, характерний для анісу та кропу, з м'яким запахом ягоди.
12. Гіркий полин – відомий компонент міцного (70 градусів за традиційним рецептом) напою абсенту. Крім неї, в абсент входять інші трави - аніс, фенхель, м'ята.
Замовити спеції для настоянки самогону можна через наш сайт. Ми пропонуємо дубові чіпси різних видів для рому чи віскі, а також приправи та трави для авторських напоїв. Ціну кожного товару, склад та спосіб застосування ви зможете побачити в описі.
Ми надсилаємо набори спецій та інші товари по всій території країни. Якщо ви живете у Дніпрі, ви зможете забрати ваші товари самовивозом. Для великих замовлень (3 тисячі гривень та більше) передбачена безкоштовна доставка. Товари відправляються 7 днів на тиждень без вихідних, тому посилка прийде до вас оперативно.
Асортимент трав, які у домашньому алкоголі, дуже широкий.З їх допомогою можна змінювати смак, запах та зовнішній вигляд продукту, додавати йому нових відтінків смаку. Великою популярністю у цій справі користуються алтайські трави.
На нашому сайті можна знайти готові набори спецій для приготування різних напоїв та настоянок. Зі складом того чи іншого набору та рекомендаціями щодо використання ви можете познайомитися в описі. Ми пропонуємо трави для приготування бехерування, абсенту, рому та інших напоїв у домашніх умовах.
Більшість трав, що широко використовуються, відносяться до однієї з трьох груп:
• "деревний" смак (кора дуба, жолуді, шкаралупа горіхів);
• ягідний аромат та м'який смак;
• ефірноолійні рослини (можуть бути як м'якими, як кріп та фенхель, так і різкими, пряними, інтенсивними).
При самостійному складанні купажу важливо пам'ятати про специфічні властивості трав. Наприклад, гіркий полин при перевищенні дозування легко викликає галюцинації. Гострі пряні трави не підходять людям із захворюваннями шлунково-кишкового тракту, надмірно дратуючи слизову оболонку.
Мы получаем и обрабатываем персональные данные посетителей нашего сайта в соответствии с официальной политикой. Если вы не даете согласия на обработку своих персональных данных,вам необходимо покинуть наш сайт.